clean-571679_1920 (1)

Har du det stökigt hemma eller på jobbet och inte tid att städa då du har annat att göra? Då kan det vara dags att anlita en städfirma i Stockholm?
Stockholm Home Facility erbjuder städhjälp efter dina behov vare sig det är vanlig städning, flyttstädning, storstädning och visningsstädningar. Rengöringsmedlen som de använder är miljövänliga om ni inte vill ha något annat. Ni låser er inte heller till en lång bindningstid utan avtalet flyter på, på löpande band med två månaders uppsägningstid.

Visningsstädning Stockholm

Om du ska sälja ditt hus är det en väldigt bra att idé att låta en städfirma städa ditt hus innan man visar upp det. Om huset ser smutsigt ut, minskar chanserna att kunden kommer att tycka om huset. Låt experter som Stockholm Home Facility fixa visningsstädningen för att få de bästa förutsättningarna och bästa första intrycket på en köpare. Det är inte bara att det ska se snyggt ut, utan det ska också kännas rent. Det är också viktigt med detaljer som att kuddar ska vara upp puffade och fönsterna ska vara glasklara. Stockhol Home Facility har lång erfarenhet av just visningsstädning och vet exakt vad som ska göras.

Flyttstädning Stockholm

Efter du har sålt ditt hus, måste du flyttstäda så att du kan lämna ett rent, snyggt och fint hus till den nya ägaren. När du bokar en flyttstädning hos Stockholm Home oc  den nya ägaren inte blir nöjd, har Stockholm Home garanti på utfört arbete. Stockholm Home avslutar alltid med en gemensam besiktning tillsammans med beställaren.

Butik- och kontorsstädning Stockholm

Hur ser det ut på jobbet? Är det dammigt i dina kontorslokaler eller i din butik? Hälsan hos arbetarna är väldigt viktigt och något som måste åtgärdas. Stockholm Home erbjuder kontorsstädning i Stockholm att de anställda och dina kunder får en mycket trevligare upplevelse.