Svensk Ekonomiplanering hjälper dig som kund att spara på rätt sätt! De analyserar din ekonomi och ser hur den ser ut idag och hur den hade kunnat se ut inom några år om deras råd följdes genom ett sparande av pengar och investering i bolag.  Om du går till en bank och spara dina pengar genom dem tar dras en rätt så stor procentdel av de pengar du vinner. Det är de som är bra med Svensk Ekonomiplanering också att en mycket mindre preocentdel av dina pengar dras och det blir mer över til dig som kund. Företaget har även större tillgång till fonder och aktier jämfört med din bank, större möjlighet av fonder och aktier leder ofta till ett bättre urval av aktier och fonder. Alltså större chans för dig att vinna mer pengar på dina besparingar!

Erbjudande

Just nu erbjuder Svensk Ekonomiplanering ett konstadsfritt möte med dig som kund för att titta över din ekonomi just nu och hur dem kan förbättra den. Sedan får du självklart som kund välja om detta låter som ett bra erbjudande eller inte, men oftast tycker kunderna att det låter som ett väldigt bra erbjudande. Ett möte går till så att ni pratar om vad du vill göra med dina pengar, hur länge du vill spara dem. Svensk Ekonomiplanering går då igenom och visar vad de kan göra för att dina pengar ska växa och hur mycket du kommer få ut av detta beroende på hur mycket du vågar satsa.

Kontakta Svensk Ekonomiplanering redan idag och börja spara dina pengar på rätt sätt! De erbjuder både korttid-sparande och långtid-sparande där du kan spara till din pension eller liknande. Ni hittar dem i centrala Stockholm där du alltid är välkommen att prata med en rådgivare om hur just din ekonomi kan se ut om några år!

Svensk Ekonomiplanering