technology-1587673_1920

I dagens samhälle blir vi allt mer beroende av teknik i alla dess former. Denna teknik har ofta en väldigt avancerad mjukvara för att den ska fungera. Detta är något som de flesta är helt ovetande om då de flesta har en ganska låg förståelse som hur mjukvara fungerar. I princip alla företag är idag mer eller mindre beroende av systemutveckling i sina verksamheter. Detta kan vara allt från en enklare webbsida, e-handel, affärssystem, lagring av data och mycket mer. Företag behöver i många fall skräddarsydd mjukvara som matchar deras behov.

Systemförvaltning

Vem som helst kan koda en applikation, men när det gäller stora mjukvaruprojekt krävs struktur. Budget, tid och andra resurser blir en fråga och ett projekts livscykel måste optimeras för att få ut så mycket som möjligt. Solid Park har expertis inom just systemförvaltning där de hjälper till under hela processen. Kravanalys, behovsanalys, implementation, testning och allt som hör till administrationen av projektet kan ni får hjälp med.

Molntjänster

Solid Park erbjuder många olika it-lösningar för kunder såsom hosting i molntjänster genom Microsofts Azure. De har även en helt egen molntjänst vid namn 365 Mobile, men erbjuder då även tilläggstjänster i form av Microsofts plattform Azure.