plumbing-840835_1920 (1)

En värmepump ger inte bara värme till ditt hus, utan kan även ge dig kyla under de varma månaderna. Hos Mälardalen VVS i Örebro får du hjälp med val av värmepump och installation och arbete till rätt pris. Mälardalen VVS är återförsäljare av värmepump i Örebro från två av de största varumärkena inom branschen. Daikin och Vaillant. Med en bra värmepump kan du sänka dina uppvärmningskostnader en hel del, samtidigt som inomhusklimatet blir mycket mer behagligt.

Mälardalen VVS erbjuder även installation av brandskydd i Örebro såsom brandtätning, sprinklersystem och kökssläcksystem som en förebyggande åtgärd i din fastighet. Brandtätning hindrar att elden att sprida sig mellan våningar och längsventilationsstråk. Detta är en av de största brandfarorna moderna byggnader. Ett automatiskt kökssläckssystem är väldigt viktigt att ha i ett storkök och är ofta något som krävs av försäkringsbolag. När branden väl är framme brinner ofta storkök kraftigt och är i många fall övertända när brandkåren anländer.

När du anlitar Mälardalen VVS har du rätt att få ROT-avdrag för arbetet som utförs. Det betyder att du som privatperson får tillbaka ungefär 30% av arbetskostnaden. Avdraget gäller endast för kostnaden för hantverkaren och inte för materialet. Med över 25 års erfarenhet i branschen är Mälardalen VVS experter inom detta område.