Anders Krahner har i 20 års tid jobbat inom byggbranschen och har startat flera företag. Bygglösningar Norden & Västsvenska bygg & måleri är två av Anders företag. Anders jobbar idag som byggentreprenör som är ett spännande och roligt jobb.

Bygglösningar Norden AB startades år 2010 och har sedan starten många kunder med byggnation och renovering av vackra kök och badrum.

Varje projekt inleds med ett kostnadsfritt hembesök där ni tillsammans gör en genomgång och planerar vad som ska göras och vilket material, färg och stil arbetet ska göras i. Vid hembesöket får ni även en tydlig genomgång av arbetsgången, samt hur lång tid det är beräknat att ta. När renoveringen är färdig görs en gemensam genomgång av arbetet som gjorts och ser över så att allt är som planerat.

Om ni är i renoveringsfunderingar gör ni rätt i att kontakta Bygglösningar Norden för att få en kostnadsfri offert och därmed ta ett steg närmare ert drömkök/badrum.