Behöver du experthjälp inom tak och fasad? Hos Roslagens Plåtkonsult kan du få den hjälp du behöver för hela takprojektet. Roslagens Plåtkonsult erbjuder många olika tjänster såsom entreprenadbesiktning i Stockholm, takbesiktning i Stockholm, fasadbesiktning, statusbesiktning och fler tjänster inom tak och fasad.

Roslagens Plåtkonsult ger dig råd om materialval, byggritningar och entreprenörsval. Med lång erfarenhet inom branschen kan du vara säker på att du anlitar en erfaren och skicklig tak- eller fasadkonsult med mångårig erfarenhet i branschen. Tak- och fasadprojekt är vanligtvis komplexa processer som kräver hög kompetens. Roslagens Plåtkonsult fungerar som projektledare och täcker allt från stora projekt till små projekt innanför tak eller ytterväggar. Rolslagens Plåtkonsult har ett enormt kontaktnät och samarbetar sedan många år med många kompetenta byggledare.

Förutom tak- och fasadtjänster har företaget även skräddarsydda tak- och fasadutbildningar för många olika företag. Sedan 2000 har Roslagens Plåtkonsult tillhandahållit lösningar för framgångsrika tak- och fasadprojekt. Behöver du råd, besiktningar, besiktningar eller hjälp med tak- och fasadbesiktningar i Stockholm så hjälper Roslagens Plåtkonsult dig.