Juridik har aldrig varit enklare. Med Jurios smarta digitala formulär kan du på bara några få klick skapa skräddarsydda juridiska handlingar såsom Anställningsavtal. Välj själv huruvida du vill ha avtalet på svenska eller engelska och signera smidigt med BankID!

Vikten av ett skräddarsytt anställningsavtal

Att såväl arbetsgivaren som arbetstagaren vet exakt vad som gäller är en stabil grund för ett bra arbetsförhållande. Därför är det viktigt med ett välskrivet anställningsavtal. Du som arbetsgivare har dessutom enligt lag en så kallad informationsskyldighet. Denna skyldighet innebär att du, skriftligen, måste informera dina arbetstagare om alla villkor som är av väsentlig betydelse för deras anställning. 

Svensk arbetsrätt är ett omdiskuterat område som är ständigt i förändring. Därför kan det som arbetsgivare utan juridisk kunskap vara svårt att upprätta ett avtal som både uppfyller dina behov och stämmer överens med gällande rätt. Vi på Jurio har utvecklat en lösning som låter dig skapa skräddarsydda digitala anställningsavtal på några få klick. I våra formulär får du svara på ett antal frågor, på så vis anpassas ditt avtal efter just din situation och dina önskemål. 

Anpassa anställningsavtalet efter just din verksamhet

Så klart innehåller Jurios anställningsavtal alla väsentliga uppgifter såsom arbetstid, lön och tjänstepension. Du som arbetsgivare kan därför vara säker på att du uppfyller din informationsskyldighet. Utöver dessa uppgifter har du som arbetsgivare möjlighet att göra vissa tillval, för att anpassa avtalet efter just din verksamhet och dina behov.

Med Jurios anställningsavtal kan du bland annat reglera:

  • Tystnadsplikt för arbetstagaren
  • Vem som äger eventuella immateriella rättigheter
  • Förvärvsförbud alternativt konkurrensklausul för att hålla kvar dina nyckelanställda
  • Engelsk kopia för dig som avser anställa någon som inte talar svenska

I formuläret väljer du snabbt och smidigt just de klausuler som är relevanta för din verksamhet. På så vis får du ett skräddarsytt anställningsavtal, helt utformat efter dina behov och önskemål.

Smidigt, snabbt och prisvärt!

Det har aldrig varit lättare att anställa någon! Börja använda dig av Jurios smarta formulär du också. Hela processen tar bara några få minuter, och görs till en bråkdel av priset hos traditionella jurister. På vår hemsida hittar du dessutom massvis med vägledande artiklar om både stora och små juridiska frågor. Kom igång redan idag!